HOME

HOME
HOME

Популарни постови

четвртак, 16. фебруар 2012.

URADI SAM- KOZMETIKA POSVETLETI KOSU BEZ FARBE

URADI SAM: Posvetleti kosu bez farbe . Postoje 2 načina .

Maslinovo ulje

Med

Banane


PRVI

Potrebno.
*  med
* banana
* maslinovo ulje

(nije precizno može se staviti svega od prilike, bitno je da ima te sastojke jer med i banana sdrže sastojke za posvetljivanje a maslinovo ulje neguje kosu)

Sve promešati da bude homogeno. Najbolje da bude u teglici ... Zatvoriti teglu i ostavit da odstoji 10-15min .... Staviti na kosu, na mesta koja želimo da posvetlimo ili celu kosu.Ostavimo da odstoji 30-40min, poželjno je da se stavi plastična kesa a preko nje peškir da bi se zadržala toplota i bolje delovao posvetljivač.Isperemo kosu i oblikujemo po želji. Ako se ne potroši smesa može se staviti u fržider.

Posle upotrebe ove smese 4-5 puta počinje da se vidi posvetljivanje....nista drastično već pripodno za par nijansi svetlija kosa.


 DRUGI

Potrebno 
* med
* balzam za kosu

Med ( banana ) sadrži neku vrstu prirodnog hidrogena i on posvetljuje kosu...Pomešati med i balzam za kosu, jedna mera meda dve mere balzama (ako stavimo 2 kašike meda onda 4 balzama...), ostaviti u zatvorenoj teglici da odstoji 10-15min ... Staviti na kosu na mesta koja želimo da posvetlimo.Ostavimo da odstoji 30-40min, poželjno je da se stavi plastična kesa a preko nje peškir da bi se zadržala toplota i bolje delovao posvetljivač. Operemo kosu i oblikujemo po želji

izvor:
 http://www.youtube.com/watch?v=ddY6mHt0Lzo

















Нема коментара :

Постави коментар