HOME

HOME
HOME

Популарни постови

четвртак, 16. фебруар 2012.

URADI SAM-KOZMETIKA MORSKA SO

URADI SAM :  Morska SO kao sredstvo protiv akni, bubuljica na licu i telu ... jeftino i efikasno.

MORSKA SO

Primetimo uvek kada smo na moru da koža voli morsku vodu i da je ona dobra za nju jer sadrži jod i druge minerale. Ona smanjuje pore i mitisere,uravnotežava masnu kožu ili T zonu, pomaže da rane bržre zarastaju...


PRVO : U posudu cemo staviti vodu i morsku so, ostavimo da proključa ili da se dovoljno zagreje da iz nje izlazi para . Stavimo lice iznad posude kao da se inhaliramo tako ćemo otvoriti pore i detoksovati se. Ovo pored toga što je dobro za pore i lice dobro je i za sinuse i disajne puteve.... Kao sauna za lice TOKSINI IZLAZE U VIDU ZNOJA. Kada se toksina na taj način rešimo nema više bubuljica :)


DRUGO : U posudi se pomeaju topla voda i morska so umoči se pamučna krpa ili peškirić u mešavinu i stavi se na lice da odstoji 10-15min ili više ... Još jedan od načina detoksikacije , treba znati da previše soli može da isuši lice  tako da posle ga moramo ako je to slučaj namazati hidrantnim kremom.


TREĆE : Piling maska od meda i morske soli može se koristiti i za lice i telo. Med je jako dobar za lice u njemu postoje antioksidanti. Sami napravite razmeru tako da ima meda i morske soli dovoljno da masku stavite na lice. Masku držati 10-15min zatim isprati.

ČETVRTO: Kupka od morske soli za akne i mitisere po telu... napunite kadu toplom vodom  dodate morsku so i to je to. Posle tri dana se vide rezultati ...


izvor:
http://www.youtube.com/watch?v=vXN3F-6jvS8













Нема коментара :

Постави коментар