HOME

HOME
HOME

Популарни постови

недеља, 16. јун 2013.

Kako najbolje koristiti Booking.com, Via Michelin i iGO Primo... Kako ih iskoristiti da rade za vas...Booking iskustva




Pakujte se, polećemo...?! 


Hmm... Ipak ne. Za ovu priliku hteli smo da vam predložimo nešto drugo.


Razgledanje, zaustavljanje, praćenje, fotografisanje i uvek dobro poznato odmaranje nogu protnutih kroz prozor... Putovanje automobilom!


Sve što je potrebno za kvalitetno putovanje je android uredjaj





Ovih dana planirate svoje letovanje. A pošto ste se probudili iznenada u 2013. godini, shvatili ste da pre nego što krenete morate da se spakujete. Pakao? Ne. Stavite vaš android telefon u torbu, novac u džep i krenite.
Stvari vam zaista nisu potrebne, sve možete kupiti za mnogo manje novce gde god, naše omiljene aplikacije će vas povesti na super mesta gde za par evra možete da kupite svašta. 


Packing list
A u android stavite sledeće:


  1. Booking.com aplikaciju
  2. Via Michelin aplikaciju
  3.  iGO Primo Navigacija 
  4. I zavisno od destinacije odgovarajuću aplikaciju koja će vas voditi kroz atrakcije, istorijske delove grada, restorane, noćni život i sve što možete da pomislite.
I sve to uvek sa vama. Čim se dotaknete wireless mreže gde god, otvorite svoje aplikacije i osećajte se kao kod kuće. 




Booking.com nešto kao turistička agencija samo bolje, jako jednostavna za korišćenje



O da, vrlo zgodno. Ova aplikacija (ista situacija je i sa sajtom) vam omogućava da u svakom trenutku okrenete leđa turističkim agencijama i plaćate njihov profit, i za vaš novac dobijete premijum uslugu. Uz jutarnju kafu sa prijateljima u nekoliko koraka možete pretražiti gotovo kompletnu ponudu određenog mesta (ma koliko malo i nepopularno bilo).

Kako mi to radimo. Otvorimo booking.com, ukucamo mesto koje želimo, definišemo broj osoba koje putuju, definišemo koliko dana ćemo provesti i dobijemo ponudu. Cene? Nije problem, primenimo filter definisan prema našim mogućnostima i dobijemo „custom made“ ponudu samo za nas.
Pregršt fotografija mesta, smeštaja, informacija koje su vam bitne. Sve! Ali baš, baš sve. I ne brinite se. Ako nešto ne vidite na vašoj ponudi, toga u ponudi zaista nema, i obrnuto, sve što piše da će biti, biće! Booking.com ne laže! A mi smo se uverili u to. Od A do Š (Z), nema improvizacije. Da, nema više promašenih odmora i „super“ ponuda koje se pretvore u noćnu moru i dugogodišnju traumu.
Iznenađenje je Secret Deals deo aplikacije (sajta) koji vam omogućava da ako ste registrovani dobijate ponude koje se regularno ne vide na Booking.com. Tu se, verujte, mogu naći fantastične ponude na najatraktivnijim mogućim lokacijama, za koje u najmanju ruku možete pomisliti da su deo nečijih najluđih želja.
I tako u nedogled... Proverite, zaigrajte se na Booking.com i videćete zašto naši planovi počinju ovde. I samo jedan detalj... Sa Booking.com nema šale! Ako obećate da dolazite, nemojte pokušati da ih prevarite, nije fer, ni oni ne varaju nas. 


Via Michelin tako praktičan i jednostavan za korišćenje, pa je sastavni deo svakog putovanja



Zašto? Zbog budžeta i zbog maksimalnog uživanja.
Via Michelin je poznati sajt, sa svojom android verzijom koji vam omogućava da vrlo dobro isplanirate svoj put automobilom do mesta za koje ste se odlučili preko Booking.com.

Opet, vrlo jednostavno. Poverite Via Michelin odakle bi da krenete, i gde bi da stignete i on sve ostalo uradi za vas. Dobićete informaciju kuda je najbliže, kuda je najlepše za fotografisanje i oduševljavanje pejzažima, kuda je najbrže i uz sve to neverovatno tačne podatke o kilometrima koje morate da pređete, koliko će vas to koštati podeljeno na putarinu, na benzin, koliko graničnih prelaza i sve što vas interesuje i još mnogo toga.

Možete se zabavljati sa ovom aplikacijom. Hoćete kod tetke na kafu, pošto je relativno usput ? Nema problema, Via Michelin će i to sračunati za vas i prilagoditi svoje proračune. Ako niste za tetkine kolače, izaberite neki grad za koji ste čuli da je lep, svratite da se odmorite na nekoj od poznatih lokacija pored kojih prolazite ili su na 20km od vaše rute...

Jednostavno, vaš potencijalni avanturizam je u potpunosti logistički podržan od ovog malog Michelinovog čovečuljka sastavljenog od guma.
I nema lutanja, sve je napisano. Odštampajte smernice za kretanje i nećete promašiti grad koji tražite. Hoćete da nađete tačno ulicu i broj !?! Nema problema... 


iGO Primo navigacija, bez brige putovanje bez mapa nije bezlično već nov doživlja putovanja


iGO Primo Navigacija

Sve i svja u svetu pomagala. Čudo tehnike. Nepogrešivi iGO! Poklonite se njegovom veličanstvu, najboljem prijatelju među saputnicima.

Beskonačna lista mogućnosti... Otputujte bilo gde, koristite alternativne rute, vidite svoju rutu u tri dimenzije, promenite sami rutu, kontrolišite svoju brzinu, koristite lokalnu google pretrage zavisno od pozicije na kojoj se nalazite... Poezija.
Iskreno, koristili smo veliki broj različitih navigacija, ali iGO je najpouzdaniji i najtačniji koji smo imali sa sobom. Možete ga testirati u najekstremnijim uslovima i stavljati razne izazove pred ovu navigaciju, ali nećete uspeti da nađete manu. Zemljani putevi ? Može! Ruta bez putarina ? Može! Najbrža ruta? Može. Trajekt? Može! I tako u nedogled.

Naravno, ako ste odlučili da usput malo probunarite po nekim novim mestima, Point Of Interests (POI) su neizbežnideo aplikacije. Šta god vam je potrebno, od hotela da se odmorite, preko benzinske pumpe do lokalnog „landmark“-a, sve je tu. Bez dodatnih troškova interneta, naravno.
iGO je vrlo intuitivna aplikacija, i prednost je što svako ima osećaj kao da je iGO pravljen samo za njega. Prilagodljiv, staje u android, ekstremno tačan, prava stvar za ovaj stil putovanja.

  

A sada, neka zabava počne!

                   Da, zabava! Tako ćete doživeti planiranje svojih putovanja. Avantura će moći da bude baš avantura. Lišena bespootrebnog stresa koje svako putovanje nosi. Pustite svoju omiljenu muziku dok planirate i produžite uživanje na svom putovanju.Bukirajte, budžetirajte, prepustite se usmeravanju tokom vožnje i videćete da zapravo ništa ne može da vam promakne.



     Testirajte lokacije na kojima ste bili, imaćete neki “čudan” osećaj da vam je sada bilo mnogo bolje nego pre… Sve zbog malog androida koji nosite sa sobom. Usput, novi modeli imaju i NFC pomoću koga možete integrisati svoje platne kartice, pa vasa pak lista može biti zaista samo vaš telefon.

          Probajte, i javite kako ste se proveli. 




Нема коментара :

Постави коментар