HOME

HOME
HOME

Популарни постови

понедељак, 24. март 2014.

Sajam kolekcionarstva i antikviteta - Hotel Slavija Beograd


Sajam kolekcionarstva i antikviteta  • Kupoprodajna izložba antikviteta, umetničkih predmeta i predmeta kolekcionarstva;
  • Cena ulaznce 100din;
  • Besplatna procena!;
  • Hotel Slavija, ulaz iz Mekenzijeve / Mršala Tolbuhina kod restorana Mala Slavija.


Sajam kolekcionarstva i antikviteta


Raspored termina Sajma kolekcionarstva i antikviteta:radno vreme: 10:00-16:00h 
- 22/23. MART;
- 26/27. APRIL;
- 17/18. MAJ;
- 21/22. JUN;
- 05/06. JUL
- 30/31. AVGUST;
- 27/28. SEPTEMBAR;
- 18/19. OKTOBAR;
- 01/02. NOVEMBAR;
- 29/30. NOVEMBAR;
 - 13/14. DECEMBAR.
  • Moje slike sa sajma. 


Sajam kolekcionarstva i antikviteta

Sajam kolekcionarstva i antikviteta

Sajam kolekcionarstva i antikviteta

Sajam kolekcionarstva i antikvitetaDobrodošli u svet kolekcionara


Naša manifestacija, velika kupo-prodajna izložba starina, umetničkih predmeta i predmeta kolekcionarstva sa tradicijom od trinaest godina neprekidnog održavanja na istom mestu, nudi beograđanima kao i turistima koji posećuju naš grad slobodno tržište starina i predmeta kolekcionarstva. Naime, ono što izdvaja našu manifestaciju od bilo koje druge je neposredan kontakt sa drugim kolekcionarima kao i direktna trgovina bez posrednika između fizičkih lica. Ako tome dodamo i osećaj ležernog birkanja uz obavezno cenjkanje, kao i pregršt zanimljivih priča iz prošlosti, zadovoljstvo svakog posetioca je zagarantovano.
Na ovom sajmu kolekcionari iz cele Srbije prezentovaće preko 120 privatnih kolekcija iz raznih oblasti sakupljanja na više od 800m2 izložbenog prostora. Cena ulaznice za Sajam je 100 dinara, a svi zainteresovani posetioci mogu razgledati, ali i nabaviti razne eksponate i predmete iz tradicionalnih oblasti kolekcionarstva - filatelije (poštanske marke i poštanska istorija...), numizmatike (metalni i papirni novac van opticaja, kao i stari vrednosni papiri...), faleristike (ordenje, značke i vojne oznake...) i starog oružja (bodeži, bajoneti, sablje, kubure, kremenjače...).Нема коментара :

Постави коментар