HOME

HOME
HOME

Популарни постови

петак, 28. март 2014.

5 Načina da Probudite Svoju Skrivenu Moć-Gabrielle Bernstein (Spiritualni lider nove generacije)








Gabrielle Bernstein je motivacioni govornik, New York Times bestselling autor,
Oprh Winfrey je nazvala '' liderom  nove generacije ''


Na svom sajtu  gabbyb.tv/ objavila nešto što me je inspirisalo da podelim sa još nekim!


  • Ovo je moj slobodan prevod:


5 Ways to Awaken Your Hidden Power:
5 Načina da Probudite Svoju Skrivenu Moć:


Vaša energija ima mnogo više snage nego što možete da zamislite. Postoji energija u rečima koje govorite, u vaš meil-ovima a najvise energije u vašem fizičkom prisustvu. Kada smo negativni, uplašeni funkcionišemo sa niskim nivom energetskog stanja. Naše misli i energija mogu bukvalno zagaditi svet. Nasuprot tome, kada smo pozitivni svet oko nas postaje pozitivan. Istina je da strah ne može da koegzistira sa ljubavlju. Stoga, moramo naučiti kako da preuzmemo odgovornosti za sopstvenu energiju. Ti imaš moć da podigneš svoju energiju i služiš svetu - a to je lakše nego što mislite.



"Pokažite malo poštovanja za vašu skrivenu moć. Probudite se! "


Korak 1: Budite Realni
Vaša stvarna moć proizilazi iz vaše autentične istine. Uzmite  olovku i papir i opišite razlike između onoga kako se osećate kada se  nalazite u istini u odnosu kakav je osećaj kada se brinete o vašem egu. Opšite kakav je i jedan i drugi osećaj, kako razgovarate, kako mislite, kakvo je disanje... Kada primetite da niste u vlastitoj istini izgovorite ove reči: Ne postoji ništa moćnije od moje autentične istine. Ove jednostavne reči vas mogu vratiti vašoj suštini i podsetiti da je vaša istina vaša snaga.



Korak 2: Sudija, više ne!
Presudama i osuđivanjem drugih slabite vašu moć. Energija je niska i naravno negativna a vi slabiji. Vaše reči oslabe vašu moć. Koliko dana možete bez osuđivanja?!
Razlog je jednostavan: Osuđivanje stvara separaciju.  "Ego ne može da preživi bez osuđivanja. Ego nastoji da podeli i odvoji. Iskrenost nastoji da ujedini i zaceli‘‘ Onog trenutka kada pustite osude i negativnosti vaša energija je jača i obnovljena.


Korak 3: Vaše prisustvo je Vaša Snaga
"Ako je vaše prisustvo ne vidljivo, takva je i vaša reč." Energija je sila koju donosimo u svim situacijama.


Korak 4: Pristupite svojoj mocí u služenju drugima.
Koristite svoju moć za nekoga ko nema tu moć. Nema boljeg način da slavite vašu moć nego onda kada je u službi nekog ko je nema. Ako se osećate nemoćni odmah nađite način da pomognete nekom. Ova radikalna akcija odmah će vas podsetiti koliko ste zaista moćani i ojačati suštinsku ideju da vaša snaga je da podigne druge i služi svetu.


Korak 5: Vibriraj u pozitivnom ritmu
Svetu je hitno potrebno više pozitivnih ljudi koji se ne boje da se smeju i da uče druge kako da se smeju. Takodje da dele svoju moć i svrhu. Vaša je odgovornost i svrha je da budete srećni i nasmejani!


W.W.W.
gabbyb.tv/vlogging/5-ways-to-awaken-your-hidden-power

YOUTUBE
Thumbnail
https://www.youtube.com/user/GabrielleBernstein

Нема коментара :

Постави коментар